5700 euro boekengeld voor Don Bosco Rijswijk

Rotary Rijswijk heeft met haar pop-up boekenmarkt in de Emmastraat, hoek Willemstraat in Rijswijk in 4 zaterdagen en 2 zondagen 5700 euro opgehaald. Afgelopen woensdag was de feestelijke uitreiking van de cheque aan Marlies Cuppen, de coördinator jeugdprogramma’s van Don Bosco Rijswijk, door Frits Slotema, Marlon Kolff en Ger Bulder van Rotaryclub Rijswijk West. Met deze bijdrage worden twee specifieke jeugdprogramma’s ondersteund. Één die de integratie tussen kinderen mét en zonder beperking bevordert en één die kinderen voorbereidt op de participatiemaatschappij doordat zij kennismaken met en meedoen aan vrijwilligerswerk.
Er zijn inmiddels voldoende vrijwilligers bereid gevonden om de boekenmarkt voorlopig elke zaterdag open te houden. Het goede doel is wederom Don Bosco, dit keer ter ondersteuning van de kinderen van vluchtelingen. De Rotary Club hoopt dat de boekenmarkt wederom druk bezocht zal worden en dat het succes van de eerste maand zich voort zal zetten.

De boekenmarkt is elke zaterdag geopend van 10 – 17 uur op de hoek Emmastraat/Willemstraat. U kunt ook nog boeken inleveren voor het goede doel. Echter geen encyclopedieën.

Foto: V.l.n.r. Frits Slotema, voorzitter van de Rotary Club Rijswijk-West, Marlon Kolff, Marlies Cuppen en Ger Bulder.