Bonte verzameling werkenmerken leerlingen Ben Stolk

In de maand oktober exposeren leerlingen van de bekende Rijswijkse kunstenaar Ben Stolk bij de Kunstuitleen in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Deze expositie bevat een bonte verzameling kleurrijke en gevarieerde verzameling van tekeningen en schilderijen, gemaakt in olie en acrylverf, pastelkrijt en aquarel. Tijdens de vernissage op zaterdag 10 oktober zijn de kunstenaars en hun docent tussen 11.00 en 15.00 uur in de bibliotheek aanwezig. Zij geven toelichting op hun werk, beantwoorden vragen en geven informatie over de schilderlessen.
Ben Stolk (1957) volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Zijn werk is veelzijdig. Hij maakt tekeningen, schilderijen, decors en beelden. Ben Stolk exposeerde regelmatig bij de Rijswijkse Kunstuitleen Daarnaast is Ben actief als docent. In het ‘Gusto-atelier’ in de Torenstraat in Rijswijk geeft hij diverse cursussen tekenen, schilderen en beelden maken.
De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek, uitgezonderd de dagdelen waarop de zaal voor andere doeleinden wordt gebruikt. De toegang is gratis.