Wandelen met wethouder Marloes Borsboom

Wethouder Marloes Borsboom opent zondag 27 september om 11.00 uur het Rijswijkse deel van het nieuwe wandelroutenetwerk Hof van Delfland. Zij doet dit door met andere Rijswijkse wandelaars van het Piramideplein naar kinderboerderij ’t Akkertje te wandelen en daar met hen in gesprek te gaan. Rijswijk ligt centraal in dit nieuwe wandelnetwerk dat het gebied tussen Hoek van Holland, Den Haag en Rotterdam omvat. Hof van Delfland biedt ruim negenhonderd kilometer wandelplezier. De routekaart is in een papieren versie verkrijgbaar bij VVV’s en boekhandels; de digitale routeplanner is via www.heerlijkbuiten.nl te downloaden.
Daar staan ook folders met themaroutes. Het initiatief voor dit netwerk is genomen door het Recreatieschap Midden-Delfland in samenwerking met een aantal gemeenten (waaronder Rijswijk), organisaties en andere overheden in deze regio.

Wandelaars zijn welkom om zondag 27 september met de wethouder mee te wandelen naar kinderboerderij ’t Akkertje en daar met haar in gesprek te gaan. De wandeling begint om 11.00 uur. Om ongeveer 11.30 uur houdt wethouder Borsboom een toespraak bij ’t Akkertje over het belang van het wandelroutenetwerk. Ook Heilena van Putten houdt een toespraak.