Feestelijke bijeenkomst van het Buurtschap Oud Rijswijk

Op vrijdag 9 oktober 2015 organiseert het Buurtschap Oud Rijswijk tussen 17.00 en 20.00 uur voor alle bewoners van Oud Rijswijk en andere genodigden een feestelijke bijeenkomst in het welzijnsgebouw de Ottoburg aan de Esdoornstraat 3a in Rijswijk. Deze feestelijke bijeenkomst wordt gehouden in het kader van het 40 jarig bestaan van de bewonersorganisatie Buurtschap Oud Rijswijk.Omstreeks 18.30 uur is er een kort officieel gedeelte.

Jaap van Zijderveld, een van de mensen van het eerste uur, zal ingaan op het ontstaan van het Buurtschap.

De wethouder van Kunst en Cultuur, Marloes Borsboom, zal de winnaars bekend maken van de wedstrijd “Mooi Oud Rijswijk”. De in het kader van die wedstrijd ingezonden werkstukken zijn op 9 oktober a.s. in de Ottoburg te bezichtigen.

Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en is er vooral gelegenheid voor een gezellige ontmoeting met medebuurtgenoten. Er kunnen herinneringen over 40 jaar Buurtschap worden opgehaald en wellicht ontstaan er spontaan nieuwe initiatieven en ideeën voor de buurt.

Het jubileum is aanleiding voor een aantal activiteiten, die zijn vermeld in de thuis bezorgde Buurtkrant en op de website van het Buurtschap. www.sbor.nl.