Paranormaal Alternatief weer in Rijswijkse Broodfabriek

Op zaterdag 26 en zondag 27 september komt weer dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur de grootste spirituele beurs van Nederland, Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek aan de Volmerlaan in Rijswijk. Het Paranormaal Alternatief mag zich met meer dan 250 exposanten en 350 stands met recht de grootste spirituele beurs van Nederland noemen. Er is dan ook genoeg te doen en zien op deze beurs.
De deelnemers vormen een platform voor de geïnteresseerden op paranormaal en spiritueel gebied. Zo kunt u terecht voor disciplines als helderziende waarnemingen, handlezen, automatisch schrift, aura foto, pendelen, psychometrie, kaartleggingen, diverse massages, baby- en kinderfluisteren, healingen en nog veel meer.
Ook de verkoopstands bieden een verscheidenheid aan spirituele artikelen als, wierook, boeddha’s, kleding, gezondheidsproducten, edelstenen, mineralen, sieraden met geneeskrachtige werking, Indiase artikelen en boeken.

Meer info over bezoeken of een kraam boeken?
Wilt u meer informatie over uw bezoek aan het Paranormaal Alternatief of een kraam boeken? Alle informatie is beschikbaar op de website van het Paranormaal Alternatief;www.paranormaalalternatief.nl of telefonisch via 070-3075900