Voldoet de zorg en welzijn in Rijswijk nog wel

We leven en wonen in Rijswijk. Ons Rijswijk, want de stad maken we met elkaar. Wat zouden we op het gebied van zorg en welzijn anders willen. De wethouders bepalen dat voor ons en de raadsleden beslissen daarover. Maar wat vinden wij eigenlijk. Dinsdag 6 oktober is er een bijeenkomst in het Rijswijks Lyceum aan de Kormozijnstraat 2. Vanaf 18.00 uur staan er broodjes klaar. Omroep Rijswijk gaat zeker naar deze stadsbijeenkomst over zorg en welzijn. Hoe het beter of anders kan? Dat willen de bestuurders deze avond horen.Iedereen heeft hier op een of andere manier mee te maken. Je helpt misschien je oma die slecht ter been is met boodschappen. Of u bent vrijwilliger op de sportclub. Of iemand in de familie zit al heel lang zonder werk. Het gaat alle Rijswijkers aan, nu of in de toekomst. Laat daarom je stem horen!

Op de Stadsbijeenkomst Rijswijk 2030 van eind juni kwamen onder meer de onderwerpen zorg en welzijn aan de orde. Daarover wil de gemeente met de Rijswijkers verder in gesprek.

Wat vindt u belangrijk op het gebied van zorg en welzijn? Wat moet er volgens u gedaan worden? Hoe kunnen we de sociale samenhang in Rijswijk verbeteren? Laat uw stem horen!