Flutange in Woonzorgcentrum Steenvoorde

In de serie Steenvoorde Klassiek verzorgt het ensemble Flutango – bestaande uit Jaqueline van der Zwan (fluit) en Ani Avramova (piano) – op zondag 13 september een concert in de theaterzaal van Woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62, alhier. Dit concert duurt 2 maal 30 minuten, begint om 14.30 uur en eindigt om 16.00 uur; de zaal is open vanaf 14.00 uur. Jacqueline van der Zwan is fluitiste in het Residentie Orkest. Daarnaast heeft zij een jarenlange samenwerking met pianiste Ani Avramova. Mede door haar Argentijnse achtergrond voelt Jacqueline zich verbonden met tangomuziek. Pianiste Ani Avramova werd geboren in Sofia, Bulgarije. Zij begon op haar zesde met piano spelen en op haar dertiende won zij het internationale pianoconcours van Tsjechië.
Na het behalen van haar diploma aan het conservatorium van Sofia, zette zij haar studie voort aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ani is kortgeleden gestart met een groot project waarin zij alle pianowerken van Frédéric Chopin zal uitvoeren. Flutango brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Antonio Vivaldi en Johann Sebastian Bach.

De toegang is € 9,00 pp. inclusief het programma én een pauze-drankje. Bewoners van Woonzorgcentrum Steenvoorde, de serviceflat ‘Over de Bogaard’ en houders van de FlorencePas Extra betalen – op vertoon van hun pas – € 7,50 pp. en kinderen tot 15 jaar betalen € 6,50 pp. U betaalt aan de deur van de zaal, u hoeft niet in te schrijven en u hoeft ook geen plaats te reserveren. Het theater beschikt over een ringleiding.