Crea weekend komt er weer aan in de Broodfabriek

Workshops, demonstraties en honderden verkoop stands voor creatieve hobby’s.Het Crea Weekend op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september, van 10.00 tot 17.00 uur in de Broodfabriek aan de Volmerlaan is een gezellige beurs met vele stands op het gebied van creatieve hobby’s, waar je een hele dag lekker tussen kunt rondstruinen. De deelnemers bieden vele materialen, apparaten en middelen om uw creatieve hobby uit te kunnen oefenen. En dan hebben we het over sieraden maken, stempelen, taart decoreren, kaarten maken, wol & handwerken, scrapbooking, koud porselein, powertex, mixed Media, zelfgemaakte creaties van particulieren en nog veel meer…

Workshops, demonstraties en andere activiteiten
Wil je direct leren hoe een hobby moet worden uitgevoerd of kennis maken met een nieuw product, zonder dat uje thuis hoeft uit te vinden hoe deze werkt? Dan kan je tijdens het Crea Weekend deel te nemen aan de workshops. Wanneer je graag wilt weten hoe dat nieuwe apparaat werkt of hoe er geweldige combinaties gemaakt kunnen worden tussen verschillende hobby’s, is het bijwonen van een demonstratie ideaal. Het Crea Weekend biedt altijd genoeg demonstraties om inspiratie op te doen.

Meer info over bezoeken of een kraam boeken?
Wil je meer informatie over je bezoek aan het Crea Weekend of een kraam boeken? Alle informatie is beschikbaar op de website van het Crea Weekend; www.creaweekend.nl of telefonisch via 070-3075900.