Wat kan er anders in Rijswijk

Bij alles wat we niet goed vinden zeggen we, de overheid moet het allemaal anders doen. De plannenbedenkers in Rijswijk zijn de wethouders, geholpen door hun ambtenaren. De wethouders die gaan over onze zorg en welzijn zijn Björn Lugthart en Marloes Borsboom. Zij vragen nu om op dinsdag 6 oktober rechtstreeks aan hen te vertellen hoe het anders kan. En, hoe meer Rijswijkers er dan bij zijn, hoe beter de plannen worden. Op de Stadsbijeenkomst Rijswijk 2030 in juni werd al over zorg en welzijn gesproken. “Wij denken dat de burger als professional, inwoner of anderszins betrokkene als geen ander weet wat er nodig is om mee te kunnen doen aan de samenleving. Deze bijdragen willen wij gebruiken bij het verder vormgeven van ons beleid op het gebied van zorg en welzijn”, vertellen Marloes en Björn.
De bijeenkomst met Marloes en Björn is dinsdag 6 oktober van 18.00 tot 21.30 uur. Er zijn broodjes, meld je aan via http://www.rijswijk.nl/zorgwelzijn6oktober
“We vragen iedereen deze uitnodiging verder verspreidt binnen ieders netwerk, organisatie of afdeling zodat zoveel mogelijk Rijswijksers meepraten over zorg en welzijn”. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt in de loop van de maand de definitieve uitnodiging met het programma en de locatie.