Lees een extra boek voor de kinderen van Don Bosco Rijswijk

Het hele jaar door organiseert Don Bosco allemaal prachtige activiteiten voor kids van alle leeftijden. Wie herinnert zich niet recent het Vakantiebos. Maar, daarvoor is geld nodig. Er komt daarom een grote boeken- CD’s- en DVD’s markt op de zaterdagen 12, 19 en 26 september van 10.00 tot 17.00 uur op de locatie Emmastraat hoek Willemstraat. Help mee en breng je boeken, CD’s en DVD’s. Boeken brengen kan op dinsdag 1 en 8 september van 14.00 tot 17.00uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Ook Don Bosco Rijswijk, waar al generaties jongeren naar toe gingen, heeft te maken met bezuinigingen. Veel projecten die ze graag wil organiseren dreigen daardoor niet door te gaan. Voorbeelden hiervan zijn de participatieprojecten voor kwetsbare kinderen met en zonder beperking.
Ontmoeten @ Beleven is zo’n project voor kinderen mmet en zonder beperking. Bij Don Bosco is iedereen gelijk, ieder kind moet zichzelf kunnen zijn en ieder kind moet leren dat onderlinge verschillen geen belemmering zijn om samen te spelen, leren en genieten.

Mede met de financiële steun van deze boekenmarkt kan worden gestart. Een cursusaanbod voor kinderen met verschillende achtergronden en verschillen. De lessen zijn bedoeld om kinderen uit minder welvarende gezinnen te laten leren , spelen en genieten.