Proeflessen volgen tijdens de Trias Try Out in Rijswijk

Zaterdag 29 augustus is het Trias Try Out. Iedereen is welkom om deze dag een of meerdere gratis proeflessen te volgen bij Trias, centrum voor de kunsten in Rijswijk. De Trias Try Out is het ideale moment om te kijken of een cursus iets voor je is of welk niveau bij je past. Gitaar spelen, breakdancen, zingen, harp spelen, theater spelen, fotograferen, schilderen, piano spelen, musical of een animatiefilm maken. Soms is het lastig om een keuze te maken. Om je daarbij te helpen, organiseert Trias de Trias Try Out op zaterdag 29 augustus.
Van 10 tot 14 uur zijn er proeflessen voor iedereen. Als de les bevalt, kun je meteen inschrijven voor het nieuwe cursusjaar.
Vanaf 31 augustus gaat het nieuwe cursusjaar van start bij Trias. De hele maand september kun je je inschrijven voor de ruim 50 cursussen op het gebied van dans, muziek, theater, musical, beeldend en nieuwe media.

De Trias Try Out is op de locatie van Trias aan de Cor Ruysstraat 2. Het tijdschema van de proeflessen volgt. Inschrijven is niet nodig. Meer informatie over Trias en het cursusaanbod vind je op www.stichting-trias.nl.