Wereldtop Padel in Rijswijk

Voor het eerst in Nederland. Een optreden van de nummer 1 van de wereldranglijst dames Padel, Alejandra Salazar. Padel is een flitsende racketsport! Een enerverende mix van tennis en squash. Wordt inmiddels door 12 miljoen spelers in 28 landen beoefend. Alejandra komt speciaal op uitnodiging van Sports en Events Center La Playa naar Nederland. La Playa is gevestigd in de Cobbenhagenstraat 2a in Rijswijk / Plaspoelpolder. En… wordt op vrijdag 28 augustus officieel geopend. La Playa biedt op 2200 vierkante meter ruimte aan de drie snelst groeiende sporten ter wereld. Speed Soccer, Padel en Beachvolleybal. Naast Alejandra kunt u vanaf 16.30 uur genieten van demonstraties van het Nederlands Beachtennisteam en Beachvolleybal door de dames van het Nederlands team onder 16 jaar.
Op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus wordt het feest nog even doorgevierd. Op zaterdag zijn tussen 10.00 uur en 14.00 uur evenementenbureaus en personeelsverenigingen van harte welkom. Vanaf 15.00 uur stelt het Sports en Events Center sportverenigingen in de gelegenheid om kennis te maken met La Playa (van te voren aanmelden noodzakelijk).

Op zondag wordt het openingsweekend afgesloten met een open huis voor de inwoners van Rijswijk. Vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur is jong en oud welkom voor ons Family Fun programma. Voor kinderen en ouders, sportief en niet sportief.

Voor nadere informatie zie www.laplaya.nl