De Neuzelbeurs opent nieuw beursseizoen De Broodfabriek

Na een zomerstop van twee maanden wordt op zaterdag 29 en zondag 30 augustus het nieuwe beursseizoen van De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 geopend met de Neuzelbeurs. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagmiddag 30 augustus is er live muziek op het Horeca Plaza verzorgd door zangeres Ester Latama. Op de grootste koopjesmarkt van de regio staan enkele honderden kramen met tweedehandsspullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes op uw komst te wachten!
Het is ook mogelijk om zelf handel te verkopen op deze koopjesmarkt. Kijk op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij. Het is ook mogelijk om een weekendkaartje te kopen voor € 6,00 p.p.!

Naast de Neuzelbeurs van 29 & 30 augustus vindt ook de India beurs plaats, deze Indiase kleding outlet van ca. 500 m2 is gratis te bezoeken. Leuk om even mee te pakken!

Meer informatie: www.de-broodfabriek.nl
www.neuzelbeurs.nl