In Rijswijk kun je heerlijk tot rust komen op de kinderboerderij

Een koe, twee ezels en zelf herten kan je midden in Rijswijk vinden op Kinderboerderij Het Akkertje. Of het nu zonnig is of bewolkt, hier heb je met de kinderen gewoon een leuke middag. Onze fotograaf Boris Stolte bracht gister een bezoek aan kinderboerderij Het Akkertje en legde de dieren kleurrijk vast. Compleet geboeid door geiten, cavia’s en konijnen, speelde de kindertjes ook nog even op de loop-brandweer auto. Maar het leukste was toch wel dat de geiten werden gevoerd. Een groot gedrang bij de hekken, terwijl de verzorgers de voerbakken vullen.De ezels die ondertussen lekker door het gras liggen te rollen en daarin zichtbaar hun eigen plezier hebben.
Ondanks dat Rijswijk geen grote, drukke stad is, is het toch heerlijk om even in het Rijswijkse Bos de rust op te zoeken tussen de bomen en de dieren. Lekker op een bankje terwijl de kleintjes hun gang kunnen gaan. Cavia’s aaien, van de glijbaan of leren schaken met hele grote schaakstukken, terwijl je even een kop koffie of wat fris neemt.
Gewoon even die twee uurtjes lekker ongedwongen rondhangen, heerlijk. Het Akkertje is dan ook een aanrader waar je allemaal wat aan hebt, want wie houdt er nou niet van dieren?

Bekijk de fotoreportage van Boris bij Het Akkertje