Gratis workshop ‘Haal het maximale uit de Beursvloer’

Welzijn Rijswijk organiseert op dinsdag 1 september van 19.30 tot 22.00 uur de workshop ‘Haal het maximale uit de Beursvloer’ in wijkcentrum Stervoorde. Deze gratis workshop is speciaal bestemd voor maatschappelijke organisaties die méér willen halen uit hun Beursvloerdeelname. Tijdens de workshop komt het volgende aan bod: • Wat houdt de Beursvloer precies in, wat staat mij te wachten?• Wat kan ik aan bedrijven vragen (anders dan geld) en wat kan ik hen aanbieden?
• Hoe kan ik mijn organisatie kort en krachtig op de Beursvloer presenteren?

Na afloop bent u in staat om uw organisatie goed te profileren en heeft u handvatten om uw vraag én aanbod op een aantrekkelijke manier te formuleren. U kunt vol vertrouwen de Beursvloer betreden om goede matches te maken waarmee u écht geholpen bent.
De workshop wordt verzorgd door Brenda van der Kooy van Bamos! Brenda heeft jarenlange ervaring met Beursvloeren, is een expert op het gebied van creatief denken en heeft heel veel voorbeelden waaruit u kunt putten.

Deelname: gratis voor maatschappelijke organisaties die deelnemen aan de 2e Beursvloer Rijswijk. Maximaal 2 personen per organisatie.

Meer informatie: www.beursvloerrijswijk.nl