Cursus Android-tablet afgelast door brand Snijdersschool

De cursus vanaf 25 augustus voor ouderen over hoe je met je Android-tablet kunnen internetten, e-mailen en apps gebruiken, is afgelast. De cursus, georganiseerd door de Bibliotheek aan de Vliet en SeniorWeb, zou worden gehouden in de Snijdersschool in Rijswijk. Die is echter door de scholenbrand niet te gebruiken. Een woordvoerder van de bibliotheek meldt dat het niet gelukt is om voor de cursus op tijd een andere locatie te vinden. Er waren ook nog niet zoveel aanmeldingen. De eerstvolgende cursus voor gebruikers van het Android-tablet begint op 28 oktober in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein. Het gaat om vier lessen op vier achtereenvolgende vrijdagen van 9.30 tot 11.30 uur.
Deelname kost € 52 (voor leden van de bibliotheek, SeniorWeb en de Ouderenbond) of € 62 (voor niet-leden). Heeft u een Ooievaarspas, dan betaalt u € 40,50. Aanmelden bij de bibliotheek of via tel. 070 – 240 0 250.
Veel informatie over de cursussen die door de blibliotheek en SeniorWeb worden georganiseerd, is te krijgen op de inloop- en aanmeldochtend op 28 augustus van 10 tot 12 uur. Deze inloop is ook in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein.