Ook jongeren geven suggesties over toekomst van Rijswijk

270 Rijswijkers dachten op zaterdag 27 juni in de Broodfabriek na over de toekomst van Rijswijk. Uiteindelijk komt er een stadsvisie Rijswijk2030. Vanaf september begint de volgende fase. Dan gaat Rijswijk onder meer in gesprek met groepen die tijdens de stadsbijeenkomst ondervertegenwoordigd waren (zoals bijvoorbeeld jongeren). Dit doet Rijswijk op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn tijdens het Strandwalfestival en daar interviews af te nemen. De afgelopen weken zijn de bijdragen van de bijeenkomst in de Broodfabriek stukje bij beetje op de website www.Rijswijk2030.nl gezet. Rijswijk nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te nemen op dit online platform. Laat u inspireren door de bundeling van de sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen. Kijk of u de ruwe ideeën en eerste voorzichtige uitwerkingen herkent. Maak een gratis account en deel uw reactie en hou de dialoog levend.
Volgende fase
De stadsbijeenkomst was een eerste stap om te komen tot de nieuwe stadsvisie voor Rijswijk. Vanaf september begint de volgende fase. Dan gaat Rijswijk onder meer in gesprek met groepen die tijdens de stadsbijeenkomst ondervertegenwoordigd waren (zoals bijvoorbeeld jongeren). Dit doet Rijswijk op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn tijdens het Strandwalfestival en daar interviews af te nemen.
Ook gaat Rijswijk verder aan de slag met de bijdragen van de stadsbijeenkomst en de reacties die via andere kanalen zoals Rijswijk2030.nl zijn ontvangen. Onder het motto “Rijswijk zijn en maken we met elkaar ” doen we dat niet alleen. Op verschillende manieren wordt de dialoog met inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven vervolgd. Het doel van deze tweede fase is om met elkaar de rode draad uit de stromen informatie te halen. Deze fase start in september 2015 en duurt ongeveer twee maanden.