Rijden 50-plussers slechter dan jongeren ?

De Opfriscursus autorijden is een dag voor iedereen vanaf 50 jaar, georganiseerd door de gemeente Rijswijk en Veilig Verkeer Nederland. Op een ontspannen en gezellige Opfriscursus-dag – wees gerust: zonder gevolgen voor uw rijbewijs! – rijdt een allesziende rijinstructeur met cursisten mee, in hun eigen auto. Men kan zich aanmelden bij: vvndenhaag@kpnmail.nl Geroutineerd en met een eigen rijstijl nemen oudere automobilisten al jaren deel aan het verkeer. Verkeer dat drukker en ingewikkelder is dan toen zij hun rijbewijs haalden.
Verkeer waarin je scherp moet opletten en snel moet reageren. Bovendien zijn er verkeersregels veranderd of zelfs bijgekomen. Het is daarom wijs af en toe de rijvaardigheid en theoriekennis van ouderen tegen het licht te houden.
Op een ontspannen en gezellige Opfriscursus-dag – wees gerust: zonder gevolgen voor uw rijbewijs! – rijdt een allesziende rijinstructeur met cursisten mee, in hun eigen auto. Na deze rit krijgen deelnemers uitgebreid persoonlijk advies aan de hand van een compleet beoordelingsformulier, van Afslaan tot Voorbijgaan.

Informatie
Keuze tussen ochtend of middag: aanvang 10.00 of 14.00 uur. Duur van het programma is 3 uur. De Opfriscursus wordt gehouden bij De Schilp, Schaapweg 4 op maandag 26 oktober 2015.
De eigen bijdrage is € 15,00 euro. Dit bedrag betaalt u terplekke.

Aanmelden
Men kan zich aanmelden bij: vvndenhaag@kpnmail.nl onder vermelding uw naam, adres, pc en plaats, telefoonnummer.

Of U stuurt een briefje met gegevens op naar:
VVN Haaglanden
Papegaailaan 7
2566 XP Den Haag