Don Bosco’s Vakantiebos gaat de wereld rond

Deze zomer wordt een hele actieve, want op dinsdag 4 augustus barst het Vakantiebos-spektakel los. Drie weken vol sport, spel, waterpret, kleurrijke knutsels, kookwedstrijdjes, toneel challenges en dagjes uit. Het thema dit jaar is ‘rond de wereld en verder’ en dat is precies waar Don Bosco Rijswijk voor staat: het samenbrengen van kinderen, ongeacht cultuur of achtergrond. Van 4 tot en met 21 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 15 jaar zich elke dag tussen 09:15 en 09:45uur aanmelden bij de kassa, waar dag- en 5-dagenkaarten te koop zijn. Nieuw dit jaar is de All-in-1 kaart, waarmee kinderen alle dagen van het Vakantiebos kunnen meedoen, inclusief de excursie. We werken met vijf leeftijdsgroepen en elke groep heeft zijn eigen begeleiding en programma.
De begeleiding bestaat zoals elk jaar uit Nederlandse vakkrachten en vrijwilligers, aangevuld met een aantal enthousiaste Europese vrijwilligers. Deze 22 jongeren komen uit 11 verschillende landen om hun ervaring met ons te delen. Heb jij wel eens Belgisch verstoppertje gespeeld of Hongaarse bonbons gemaakt? Dat ga je dus deze zomer leren!

De kleurrijke groep begeleiders en hun eindeloze fantasie en creativiteit vormen samen de bijzondere formule van Don Bosco. Met financiële steun van fondsen en sponsoren zetten zij elke zomer een succesvol programma neer, waardoor honderden kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Ook dit jaar zijn kinderen met een beperking van harte welkom; Don Bosco vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en geniet van de gezelligheid van het Vakantiebos.

Het programma van Vakantiebos 2015 en informatie over de nieuwe activiteiten in september zijn te vinden op www.donboscorijswijk.nl