Sabriana geeft Yoga in het Elsenburgersbos

Yogadocent Sabrina Soebhan organiseert vrijdag 24 juli van 10.00-11.00 uur een ontspannende yogales in het Elsenburgerbos in Rijswijk. Yoga in de buitenlucht is het ultieme genieten! “Ik werkte altijd met veel plezier, maar miste ik altijd ‘iets’. Ik had het altijd druk en vond yoga daarom een uitkomst”, zegt Sabrina. Meer info kijk op http://www.facebook.com/everything-is-om Opzoek naar innerlijke rust? Of wil je werken aan kracht, flexibiliteit of stabiliteit? Yoga is voor iedereen geschikt. Tijdens een les besteedt ze veel aandacht aan de juiste opbouw van houdingen. Je leert demogelijkheden van je lichaam kennen en werkt op je eigen niveau. Ondertussen geniet je van een zomerbriesje en de fluitende vogeltjes op de achtergrond.
Sabrina: “Opgroeien in een tijd dat ‘alles kan’, is een voorrecht, maar maakt het maken van keuzes soms heel lastig. Jarenlang ben ik opzoek geweest naar een baan waarin ik mezelf volledig kwijt kon. Zowel in de pedagogische sector als in het bedrijfsleven heb ik met veel plezier gewerkt, maar miste ik altijd ‘iets’. Ik had het altijd druk en vond yoga daarom een uitkomst. In een les kon ik zowel ontspannen als werken aan mijn rugklachten. In de loop der jaren groeide mijn liefde voor yoga. Ik wisselde een aantal keer van baan, verhuisde meerdere malen en vond andere hobby’s. Hoewel alles continu in beweging was, bleef ik trouw yoga beoefenen en vond ik daar steeds meer rust en voldoening in. Langzaam kwam het besef dat ik als yogadocent mijn passies voor yoga en lesgeven en mijn vaardigheden uit het bedrijfsleven met elkaar kon combineren. Ik reisde af naar India, ronde daar een opleiding tot yogadocent af en kwam vol enthousiasme terug naar Nederland”.

Inmiddels ben ik voor diverse bedrijven werkzaam als yogadocent en wil ik mij komende jaren verdiepen in kinder-, tiener, partner- en gezinsyoga.