Debby Roukens en Pierre Wind zetten poot voor asiel Julialaantje

Spontaan stonden Debby Roukens van het Omroep West programma Debby en haar Mannen en televisiekok Pierre Wind, één van de ‘mannen’ van Debby, met hun honden voor het hek van Asiel ’t Julialaantje in Rijswijk. Na het goede voorbeeld van televisiebekendheid Loretta Schrijver en Olympisch dressuurkampioen Patrick van der Meer uit Naaldwijk, wilden ook zij hun honden een poot laten zetten voor op een tegel aan de muur van het nieuwe asiel. Asiel ’t Julialaantje in Rijswijk is al 40 jaar oud en moet worden gerenoveerd. Het dak lekt, de vloeren zijn gescheurd en de kozijnen zijn verrot.
Ook voldoen de hokken niet meer aan de regels. Jaarlijks worden hier zo’n 500 zwerfhonden en –katten uit de regio opgevangen. Er ontbreekt nog 56.000 euro voor de renovatie. Met nog een paar weken te gaan, want dan valt de beslissing of er gerenoveerd kan worden.

Wilt U ook zorgen dat de zwerfdierenopvang in deze regio niet hoeft te sluiten, neem dan ook een tegel in het nieuwe asiel (of doneer een bedrag), kijk dan op www.wordheld.nl of www.asielJulialaantje.nl