Trias start weer met Summerschool

Voor de derde keer organiseert Trias, centrum voor de kunsten in Rijswijk de Summerschool Musical. Drie dagen lang, woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17juli van 10.00 tot 17.00 uur ga je actief aan de slag met acteren, zingen én dansen. De Summerschool wordt gegeven aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Inschrijven kan via www.stichting-trias.nl of bel 070-396 9266. Wil je niet stil zitten in de zomer, maar actief aan de slag? Of wil je wat nieuws leren? Of wil je met een gezellige groep werken aan iets moois?
Doe dan mee met de Summerschool Musical.Je word intensief begeleid door professionele zang-, dans- en theaterdocenten. Zie voor meer informatie de website van Trias.

Je werkt aan presentatie, inleving en techniek en maakt samen met de groep een musical die je op de laatste dag van de Summerschool presenteert aan familie en vrienden. Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor je klaar.

Iedereen die van musical houdt en tussen de 6 en 17 jaar oud is, kan meedoen. De Summerschool is van 10.00 tot 17.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag en kost 95 euro, inclusief lunch.

De Summerschool wordt gegeven aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Inschrijven kan via www.stichting-trias.nl of bel 070-396 9266.

Trias is het kunsteducatiecentrum voor de gemeente Rijswijk en Leidschendam-Voorburg en biedt cursussen voor jong en oud op het gebeid van muziek, theater, dans beeldend en nieuwe media. Vanaf september gaat het nieuwe cursusjaar van Trias weer van start.