Open Dag RijswijkBuiten

In RijswijkBuiten zijn tot op heden 223 woningen opgeleverd. De verwachting is dat eind 2015 de teller op 350 woningen staat. Nieuwe bouwprojecten kondigen zich al aan. “Daarom kijk ik uit naar de Open Dag op zaterdag 4 juli van 11.00 tot 14.00 uur in RijswijkBuiten”, zegt wethouder Van der Meij. “Veel staat dan in het teken van de eerste plannen voor nieuwbouw in ‘t Haantje. Aan de zijde van de Beatrixlaan start de bouw in 2016, zichtbaar vanaf de weg. Het gaat om de bouw van circa 50 woningen. Daarmee geven we aan de voorbijgangers een duidelijk signaal af dat ook aan de andere kant van de Beatrixlaan nieuwbouw verrijst.”
Krijgen de Tuinen van Sion het stempel van ‘ruim opgezette urbane bouw’ mee, de nieuwbouw in ‘t Haantje krijgen het predikaat ‘rustig stedelijke bouw’. Ook ruim van opzet maar met een nog grotere rol voor het groen. “We gaan daar veel groen toevoegen. We trekken het Wilhelminapark als het ware de wijk in.”

Wie de Open Dag aan de Van Rijnweg 1d bezoekt, kan alvast de sfeer proeven van dit nieuwe woongebied. Verder wordt aandacht besteed aan verkoop van woningen in de Tuinen van Sion en Eilanden van Sion.

Er worden nieuwe kavels, ook aan het water, aangeboden.