Haal maximale uit Rijswijkse Beursvloer

Woensdag 1 juli van 19.30 tot 22.00 uur is er een gratis workshop bij de Rabobank Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 9, om straks het optimale te halen uit de Rijswijkse beursvloer waar bedrijven en verenigingen en organisaties elkaar gaan treffen om samen wat moois te doen. Je kan je aanmelden via het aanmeldformulier van de Beursvloer op www.beursvloerrijswijk.nl. Vrijwilligersorganisaties, stichtingen, maatschappelijke organisaties, goede doelen en (sport)verenigingen die aan de Beursvloer deelnemen, kunnen gratis meedoen aan de workshop: ‘Haal het maximale uit de Beursvloer’.
Op de Beursvloer maken bedrijven en maatschappelijke organisaties samenwerkingsafspraken in de vorm van een match. Bedrijven bieden kennis, hand-en-spandiensten, advies, faciliteiten, materialen, creativiteit of contacten aan en maatschappelijke organisaties stellen hier iets tegenover.

Ervaring leert dat een goede voorbereiding op de Beursvloer, de kans op goede matches vergroot. Daarom biedt Welzijn Rijswijk in samenwerking met de Rabobank een praktische workshop aan.

U leert wat u aan een bedrijf kunt vragen, wat u hen kunt aanbieden en hoe u uw organisatie kort en krachtig op de Beursvloer kunt presenteren.

Website: www.beursvloerrijswijk.nl ,