Loterij asiel Julialaantje brengt 3.745,50 euro op

Zondagmiddag maakte Henk Bres de winnaars bekend van de loterij voor de renovatie van asiel ’t Julialaantje. Na het trekken van de 150 winnaars door notaris Mr.Lennart van der Velde uit de verkochte loten, reikte Henk Bres alle prijzen uit aan de prijswinnaars. De opbrengst van de loterij: 3.745,50 euro. Weer een stuk dichter bij de realisatie van de renovatie. “Ik kan wel janken als ik zie dat er weer een hond bij het asiel wordt gebracht die door het baasje aan een boom is gebonden of een mandje met jonge katjes dat ’s nachts over het hek is gezet. En dan zou deze zwerfdierenopvang verdwijnen? Nooit, dat is ondenkbaar”, is de stellige mening van Henk Bres, terwijl hij de laatste loten verkoopt.
Net als Henk Bres, hoefde ook notaris Lennart van der Velden niet lang na te denken toen het verzoek kwam om de officiële trekking te verrichten. “Het is weliswaar Vaderdag, maar wij van Caminada Notarissen zijn blij dat wij zo kunnen helpen”.

Deze motivatie om te helpen is de rode draad de afgelopen maanden bij alle acties die zijn ontplooid om geld bijeen te brengen voor de renovatie van het zwaar verouderde asiel. Bij de collecties in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Rijswijk waren tientallen vrijwilligers direct bereid langs de deuren te gaan.