Woninginbraak op de Broekmolenweg in Rijswijk

De politie onderzoekt een woninginbraak op de Broekmolenweg in Rijswijk. Misschien heeft u iets gezien of gehoord. De inbraak is gepleegd op donderdag 18 juni 2015 omstreeks 16:30 uur, door een raam in te gooien met een baksteen. Na het incident zijn de verdachten met een personenauto in de richting van de Vrijenbanselaan weggereden. Reageer via 0900-8844. Signalement: Twee personen, beide vermoedelijk een getinte huidskleur, 1.70- 1.80m, beide gekleed in een donkergekleurde jas waarvan de één in ieder geval met een capuchon. Beide personen droegen vermoedelijk een donkere trainingsbroek met aan de zijkant een witte bies. Men maakte gebruik van een lichtgrijze personenauto van het merk Volkswagen, type Polo.
Heeft u of één van uw huisgenoten:
Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of op www.politie.nl/melden

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer)